fredag den 30. januar 2015

shout out #2

tyvstjålet fra internettet

Filmen "Free the Nipple" er ikke bare en film, der viser bare bryster. Den er langt mere en just det. Det er en hel frihedsbevægelse, der kæmper mod kvindeundertrykkelse og censurering i hele verdenen. Et problem, der ikke just er så småt som man skulle gå rundt og tro. Vidste du at det er ulovligt for os i Danmark at gå topløs rundt? §5 siger: det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelig adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

tyvstjålet fra internettet

Er det ikke lidt sindssygt? Det' jo bare bryster! 
Så sent som i 1992 blev det faktisk, via nogle demonstrationer i New York, lovlig for kvinder at gå topløse, men på trods af det, bliver kvinder stadig arresteret. I 35 stater er det ulovligt og i de mindst tolerante kan du komme i spjældet (!!!!!!!). Så nej, det er ikke bare en film, der viser bryster.
Men alt dette kan man selvfølgelig læse mere om på deres hjemmeside.tyvstjålet fra internettet

Anyway.. Filmen skal jo egentligt bare selv ses, den indeholder smukke frames og lækre damer, i den dur, at man nærmest OD'er over den. Den er lavet over virkelige hændelser og de damer der spiller med er selv aktivister, der virkelig kæmper for deres sag!
Lina Esco har gjort et eminient job på sin debutfilm og så er det ingen ringere end Lola Kirke (Jemima Kirke fra Girls' lillesøster) der brilliere som hovedrolle. 

Jeg kan virkelig, virkelig anbefale den!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar